DIZAJN FOLIJE

DIZAJN FOLIJE

U modernom građevinarstvnu sve više je velikih staklenih površina, kako na fasadama tako i u enterijeru. Takav trend ima i svojih prednosti ali i mana. Dizajn folije su tu da se iskoriste i prednosti i mane na najbolji mogući način. Dizajn folija je u stvari sigurnosna folija na kojoj se željeni motiv odštampa i onda se kao takva montira na staklenu površinu. Štampa željenih motiva, vrši se najsavremenijom VUTEK tehnologijom. Na taj način Dizajn folija štiti staklo od loma i daje mu neophodnu sigurnost a s druge strane, odštampani detalj na njoj može poslužiti ili kao reklama ili kao bitan detalj u dizajnu enterijera.

U saradnji sa poznatim arhitektom, Majom Vidaković i firmom TAFF LINE, na originalan način Dizajn folije su oplemenile prostor u klubu MAGACIN u Beogradu. Ideje svetski čuvenog dizajnera Karima Rašida, pretočene na Dizajn folije, krase enterijer restorana VIDIN KAPIJE u Beogradu.

Dizajn folije su našle svoju primenu i u brendiranju izloga poslovnica MTS-a u Srbiji i M-TEL u Crnoj Gori. I svaku Vašu ideju pokušaćemo da realizujemo na obostrano zadovoljstvo.